جشنواره «غذاهای بومی و محلی» در مهاباد برگزار شد
جشنواره «غذاهای بومی و محلی» با مشارکت ۴۰ نفر از بانوان در شهرستان مهاباد بر پا شد.
به گزارش خبرنگار زنان جهان، جشنواره «غذاهای بومی و محلی» عصر دوشنبه با حضور مسئولان محلی در مهاباد برگزار شد.
در این جشنواره غذاهای محلی طبخ شده توسط بانوان مهابادی به نمایش گذاشته شد.
هدف از برگزاری جشنواره گفته شده؛ حفظ آیین ها و سنت های بومی قدیمی مهاباد و ایجاد بستری برای معرفی توانمندی های بانوان این شهرستان است.
در جشنواره «غذاهای بومی و محلی» مهاباد ۴۰ نفر از بانوان شرکت کردند.
۵۰ نوع از غذای سنتی و بومی، انواع آبگوشت، انواع آش و نان های محلی طبخ شده توسط بانوان شرکت کننده در این جشنواره در معرض دید عموم قرار گرفت.
در پایان، افراد برگزیده بر اساس میزان توجه به سنت ها و آیین های بومی و محلی در پخت غذا و طعم آن ها معرفی و از آنها تقدیر شد.