|

۰۶ فروردین ۱۴۰۳

|

۱۲:۴۲

با مصرف ویتامین سی پوکی استخوان نگیرید

ویتامین سی علاوه بر نقش بنیادین در تولید کلاژن، به حفظ سلامت پوست، مفاصل و جلوگیری از تحلیل استخوان کمک می‌کند.

به گزارش زنان جهان به نقل از خبر آنلاین، ویتامین کا برای رشد صحیح جنین و سلامت زنان در دوران بارداری اهمیت فراوانی دارد.

منابع غنی از ویتامین کا شامل کلم، اسفناج، زرده تخم‌مرغ، کاهو، کرفس، لوبیا سبز، شلغم و نخود فرنگی می‌شود. افزایش مصرف این مواد غذایی می‌تواند به تامین ویتامین کا مورد نیاز بدن کمک کند.

ویتامین سی، علاوه بر نقش بنیادین در تولید کلاژن، به حفظ سلامت پوست، مفاصل و جلوگیری از تحلیل استخوان کمک می‌کند.

توت‌فرنگی، انبه، لیمو، هندوانه، اسفناج، کلم، مرکبات و کیوی از جمله منابع غنی ویتامین سی هستند.

ادغام این میوه‌ها و سبزیجات در رژیم غذایی روزانه می‌تواند به تقویت سلامت عمومی کمک کند.