به گزارش زنان جهان، نرجس خاتون اسعدی خلیلی با اشاره به اینکه حدود ۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش بهزیستی هستند، اظهار کرد: سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش افزوده میشود.
وی ادامه داد: این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهرهمند میگردند.
اسعدی خلیلی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفتهاند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهرهمند شدهاند.
مدیر کل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور بیان کرد: علاوه بر این، به بانوان سرپرست خانوار آموزشهای مختلفی از جمله آموزش مهارتهای زندگی، مهارتهای پیش از ازدواج و آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی ارائه میشود. همچنین، تسهیلاتی برای تأسیس کسب و کارها و سرمایهگذاریهای مختلف فراهم میشود.
وی عنوان کرد: سازمان بهزیستی کشور نیز از زنان سرپرست خانوار حمایت میکند و آموزشهای مختلفی را برای افزایش مهارتها و افزایش درآمد ارائه میدهد. بهرهمندی از این خدمات و تسهیلات، امکان پرداخت مستمری به این خانوارها را فراهم میکند و در طول زمان توانمندی آنان را افزایش میدهد.
مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین درخصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار سه سال است. لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه مییابد.
وی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانوادههای تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم میشود.