به گزارش زنان جهان، مریم طهماسبی در بازدید از گلخانه سبزی و صیفی شهرستان گلبهار گفت: با توجه به کمبود منابع آبی در کشور، حرکت به سمت توسعه گلخانهها میتواند کمک به مدیریت منابع آب باشد و در این بین توانمندی، حساسیت، دقت و ظرافت بانوان در انجام امور، آنان را مستعد موفقیت در گلخانهداری میکند.
وی افزود: با تبادل تجربه و انتقال آنچه از طریق علم و تجربه بدست آمده به سایر بانوان میتواند علاوه بر تولید بهتر و باکیفیتتر، هزینههای تولید را کاهش داده و از طرفی وظیفه اجتماعی خود را از این طریق به جامعه به انجام برسانیم.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی همچنین در بازدید از طرح توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در تولید و فرآوردههای عسل و بزرگترین تولید کننده ژل رویال در شرق کشور در روستای اسجیل از توابع شهرستان گلبهار، بیان داشت: افزایش کمی و کیفی تولیدات زنبور عسل و خروج از تکمحصولی (تولید عسل)، افزایش درآمد زنان زنبوردار، توسعه زنبورداری نوین و ارتقای سطح دانش و مهارت زنان زنبوردار، کارآفرینی و اشتغالزایی در صنعت زنبورداری، کاهش واردات و رسیدن به خودکفایی در تامین نیازهای داخلی از طریق تولید محصولات جانبی زنبور عسل (ژل رویال، زهر، بره موم و گرده) و فراهم آوردن زمینه صادرات و برندسازی از جمله اهداف این طرح ملی است.
وی افزود: در واقع، امروزه شاهد پررنگ شدن حضور بانوان روستایی در عرصههای مختلف هستیم که بیانگر پویایی در این بخش و این قشر است.
طهماسبی ادامه داد: هنوز هم زنان روستایی از نداشتن امکانات فرآوری، بستهبندی و ذخیرهسازی در مناطق روستایی رنج میبرند که آنها را در زمینه دسترسی به بازاریابی مناسب برای محصولاتشان محدود میکند، در نتیجه ورود به بازارهای مجازی میتواند سهم موثری در فروش بهتر محصولات زنان روستایی داشته باشد.
مدیرکل دفتر توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی در بازدید از مرغداری پرورش مرغ گوشتی ۵۰هزار قطعهای شهرستان گلبهار نیز گفت: از بانوانی که با کسب علم در کنار تجربه موفق عمل میکنند، انتظار میرود تا به عنوان فعال اجتماعی در حوزه فعالیت خود سعی در ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در بین سایر زنان کنند تا شاهد توانمندتر شدن بانوان سرزمین خود باشیم.
وی افزود: نقش زنان موفق در ارتقای سطح مهارت و آمادگی سایر زنان برای ورود به عرصه کسب و کار و اشتغال و تولید بهتر و بیشتر انکارناپذیر است.