خانه هلال «سعادت آباد» در هفته هلال احمر با حضور تنی چند از مسئولان کشوری و استانی افتتاح شد.

|

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

|

۱۵:۲۷

به گزارش خبرنگار زنان جهان، معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان کرمان در مراسم افتتاح خانه هلال روستای سعادت آباد با اشاره به تاریخچه چگونگی تشکیل هلال احمر اظهار کرد: ایجاد خانه های هلال و مردمی بودن آنها بسیار حائز اهمیت است.

حسین سام زاده ادامه داد: در زمان وقوع حوادث نخستین کسانی که به محل حادثه و به داد آسیب دیدگان می رسند، مردم هستند؛ بر این اساس آموزش مردم بسیار اهمیت دارد.

وی گفت: یکی از مهم ترین فعالیت های خانه های هلال، آموزش مردم منطقه و آشنایی آنها با اصول امداد و نجات است.

سام زاده چارت سازمان خانه سعادت آباد را اعلام کرد و گفت: مریم خالقی به عنوان رئیس خانه هلال سعادت آباد، مرتضی محمدی مسئول جوانان، حسین شجاعی باغبانی مسئول داوطلبان، محمدرضا حسنی مسئول امداد و نجات و علی محمدی به عنوان مسئول اموزش این خانه منصوب شده اند.

مریم خالقی رئیس خانه هلال سعادت آباد که از اعضای مجمع خیرین جمعیت هلال احمر استان کرمان هم می باشد در ادامه این مراسم، با تبریک تقارن دهه مبارک کرامت و هفته هلال احمر اظهار کرد: اقدامات و خدمات ارزنده ای در خانه های هلال سراسر استان کرمان انجام می شود.

وی با شرح سانحه تصادفی که چندین سال پیش در روستای سعادت آباد برایش رخ داده بود، افزود: در این حادثه با خودروی شخصی ام با یک عابر برخورد کردم. او را به بیمارستان باهنر کرمان انتقال دادیم اما متاسفانه بعد از گذشت یک هفته جان خود را از دست داد.

خالقی بیان کرد: بعد از این حادثه تلخ همواره فکر می کردم که باید دین خود را به سعادت آباد ادا کنم. با افتتاح مجمع خیرین استان کرمان بر آن شدیم که خدمت رسانی ها فقط محدود به مرکز استان نباشد و چتر بزرگ اتفاقات مثبت را به روستاها هم ببریم.

لازم به ذکر است؛ مراسم افتتاح خانه هلال روستای سعادت آباد کرمان با حضور آیت الله حسینی المدنی رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور، رضا فلاح مدیرعامل سازمان هلال احمر استان کرمان، میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان کرمان، بخشدار مرکزی کرمان، دهیار سعادت آباد و اعضای شورای شورا شهر به میزبانی «شرکت آرشا بتن» برگزار شد.

مرتضی محمدی، مدیرعامل شرکت «آرشا بتن دکاموند» و عضو کانون خیرین هلال احمر استان کرمان در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی و توجه به بحث سلامت، امنیت، آموزش و توانمندسازی روستای سعادت آباد و با توجه به حادثه خیز بودن و آمار بالای تصادفات جاده ای جرحی و فوتی، اقدام به ایجاد این خانه کرده است. محمدی بخشی از محل کارش را به این امر اختصاص داده است.

با توجه به اینکه در روستای سعادت آباد هزار و ۵۰۰ افاغنه مجاز سکونت دارند؛ «دامردان» از شعرای افاغنه مقیم ایران بخشی از اشعارش را در این مراسم برای حضار خواند. او در ماه گذشته برای شعرخوانی خدمت رهبری رفته بود.

لازم به ذکر است که چندین نفر از اعضای اصلی مجمع خیرین استان کرمان هم  در این مراسم حضور داشتند.

شعار این مراسم «فارغ از توجه به ملیت، نژاد و رنگ» بود.