به گزارش زنان جهان به نقل از مهر، زهرا سیفی گفت: شیردهی یک عمل طبیعی برای تغذیه کودک است که مزایایی برای کودک و مادر دارد.
وی افزود: شیرمادر یک غذای کامل است که شامل همه مواد مغذی مورد نیاز کودک تا ۶ ماهگی میشود.
این جراح و متخصص زنان و زایمان، ادامه داد: شیرمادر حاوی آنتی بادیهایی است که شیرخشک از آنها محروم است.
وی افزود: آنتی بادیهای موجود در شیرمادر، باعث تقویت سیستم ایمنی نوزاد شده و ابتلاء به انواع بیماریهای ویروسی و عفونی را به شدت کاهش میدهد.
سیفی گفت: شیرمادر از چاقی کودک جلوگیری میکند و در نتیجه آن، ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی، آسم و دیابت نوع یک را در آینده کاهش میدهد.
وی افزود: مهمترین ویژگی شیرمادر که نباید از آن غافل شد، این است که یک رابطه عاطفی میان مادر و کودک شکل میگیرد و شیرخشک از تمامی این مزیتها محروم است.