به گزارش زنان جهان، انسیه خزعلی در حاشیه مراسم در مراسم رونمایی از مرکز رصد چالشها و آسیبهای حوزه زنان و خانواده گفت: نگاه ما این نیست که به هر قیمتی از زنان دفاع کنیم. زیرا میخواهیم جامعه متعادلی داشته باشیم که خانواده تراز انقلاب اسلامی را نشان دهد و برای جهان الگو باشد.
وی افزود: شاخصهای بین المللی زن و مرد را برابر میبیند، در حالیکه شرایط انسانی و بیولوژیکی و روحی و روانی و مسئولیتی که برعهده زن و مرد است، یکسان نیست. لذا برابر دیدن زن و مرد، ظلم به زن میشود.
خزعلی در ادامه گفت: عدالت جنسیتی به ویژه در کار زمانی مطرح میشود که باید شرایط ویژهای مانند حمایتهایی که در دوران حمل و شیردهی و دورکاری را برای زنان را در نظر بگیریم. اگر این موارد انجام شود به عدالت نزدیک میشویم.
وی در به موضوع زنان خانه دار پرداخت و گفت: در بحث اقتصاد، مهم برای ما زنان خانه داری هستند که داوطلبانه خواسته اند خانه دار شوند و با توجه به قوانین ما که نفقه برعهده مرد است، خانه داری پذیرفته شده است و این به معنای عدم توانایی اقتصادی یا عدم فراهم کردن امکانات اقتصادی نیست. خودشان این شیوه را انتخاب کردهاند و باید برای این موضوع که جز برنامه هفتم است، شاخصهای جدیدی را وضع کنیم. باید شاخصهای خانه دار و دورکاری را ایجاد کنیم و آن را به عنوان امتیاز ببینیم.