معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اقدامات مراکز ناباروری ۳۰ درصد و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌رود تا ۵۰ درصد می‌تواند در افزایش جمعیت تاثیر مثبت داشته باشد.

|

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

|

۰۷:۵۵

به گزارش زنان جهان، انسیه خزعلی در جمع مدیران بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در مشهد به بررسی عوامل فرهنگی موثر در سقط جنین در کشور پرداخت و گفت: بر اساس پژوهش‌های انجام شده، عواملی همچون عدم تمایل به داشتن فرزند بیشتر، باور به نیاز به فاصله بیشتر بین فرزندان در خانواده، اشتغال والدین به تحصیل یا کار و یا تفکراتی که ممکن است فرزند را به عنوان مانعی برای آزادی مشاهده کرد، می‌توانند در تشویق به سقط جنین تاثیرگذار باشند.

وی در مورد مشروعیت این سقط جنین‌ها اظهار کرد: ۹۵ درصد از آنها در روند زندگی طبیعی قرار دارند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به ضرورت پشتیبانی از خانواده‌هایی که احساس می‌کنند قادر به تربیت فرزند نیستند، اشاره کرد و افزود: سالانه بیش از دو برابر تعداد شهدای جنگ تحمیلی، سقط جنین در کشور انجام می‌شود.

وی بیان کرد: تاثیر عوامل فرهنگی در این مسئله، از عوامل اقتصادی بسیار بیشتر است.

وی با تاکید بر نقش نهادهای حمایتی مانند موسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها در شناسایی و حمایت از این خانواده‌ها از طریق مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، بیان کرد: ارائه حمایت به این خانواده‌ها، بهترین و سریع‌ترین راه برای حل این مشکل است.

خزعلی درباره راه‌های افزایش جمعیت، گفت: اقدامات مراکز ناباروری و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌روند، می‌تواند در این خصوص تأثیرگذار باشد.

وی همچنین اشاره کرد: باید به بهبود فرهنگ و ترویج استفاده صحیح از رسانه‌ها، مد و پوشاک و همچنین فرهنگ تغذیه و سلامت توجه کرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ارائه خدمات مشاوره رایگان به زوجین جوان را مورد تأکید قرار داد و تأکید کرد: این مشاوره‌ها باید قبل از بروز اختلافات، برای آموزش و فرهنگ‌سازی در زمینه تعامل و مشارکت مؤثر بین زوجین ارائه شود.

وی گفت: اقدامات مراکز ناباروری ۳۰ درصد و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌رود تا ۵۰ درصد می‌تواند در افزایش جمعیت تاثیر مثبت داشته باشد.