مشاور امور بانوان کمیته امداد از ایجاد هیئت اندیشه‌ورز در حوزه زنان و خانواده خبر داد.

|

۲۲ خرداد ۱۴۰۳

|

۰۹:۰۰

به گزارش زنان جهان، لاله افتخاری در نشست خبری به تشریح برنامه‌ها و اقدامات حوزه زنان و دختران جامعه هدف پرداخت و اظهار داشت: کمیته امداد مأموریت‌های گوناگونی دارد و در برخی از این حوزه‌ها، حدود ۶۰ درصد جامعه هدف آن زنان هستند.

مشاور امور بانوان کمیته امداد با اشاره به فعالیت‌های امداد در حوزه‌های مختلف حقوقی و قضایی، مسکن، اشتغال، مشارکت‌های مردمی، فرهنگی، حمایت، سلامت و امور مجلس، افزود: این حوزه‌ها به نوعی با زنان مرتبط است و بین ۷۰ تا ۸۰ درصد جامعه هدف امداد را زنان تشکیل می‌دهند.

افتخاری تأکید کرد: دولت سیزدهم نگاه ویژه‌ای به حوزه مشاوره بانوان داشته است. البته در کمیته امداد این جایگاه به دلیل گستردگی و حساسیت جامعه هدف از گذشته نیز وجود داشته است.

وی با بیان اینکه چند هزار نفر از کارمندان کمیته امداد بانوان هستند، تصریح کرد: در این راستا برنامه‌ای در قالب هم‌اندیشی بالندگی برای کارکنان امداد به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار می‌شود. در طول ۲.۵ سال خدمت من به عنوان مشاور امور بانوان، ۲۵ هزار نفر از این برنامه بهره‌مند شده‌اند.

افتخاری ادامه داد: وقتی به کمیته امداد آمدیم، متوجه شدیم که نظام مسائل زنان در این جامعه هدف وجود ندارد. بنابراین با استفاده از ظرفیت‌های امداد و کمک مشاوران بانوان در استان‌ها، نظام مسائل حوزه زنان و خانواده را به صورت علمی تهیه کردیم و اولویت مسائل زنان را در جامعه هدف امداد بررسی کردیم. گام بعدی بررسی نظام مسائل دختران است که از چند ماه پیش اقدام به تهیه آن در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی، نخبگان، ازدواج و سبک زندگی کردیم تا بر اساس آن بتوانیم به شناسایی نیازها و برنامه‌ریزی‌ها کمک کنیم.

مشاور امور بانوان کمیته امداد در بخش دیگری از سخنان خود از تصویب هیات اندیشه‌ورز در حوزه زنان و خانواده خبر داد و یادآور شد: با توجه به تنوع مسائل، نیاز بود که هیات اندیشه‌ورزی داشته باشیم. این موضوع در امداد تصویب شد و جلسات به صورت منظم برگزار می‌شود. هیات اندیشه‌ورز در امداد جایگاه ویژه‌ای برای بررسی موضوعات مختلف دارد و تاکنون چند جلسه برای بررسی موضوعات و رسیدگی به مشکلات حوزه زنان در امداد برگزار شده است.

افتخاری در ادامه به سفرهای استانی خود به مناطق محروم پرداخت و بیان کرد: در این سفرها گنجینه‌های امداد شناسایی می‌شوند. در استان فارس بیش از ۱۰۰ مادر و دختر مددجو حافظ کل قرآن بوده و دو هزار نفر در حال حفظ قرآن هستند. بسیاری از نخبگان ما در حوزه‌های مختلف قرآن و نقاشی فعال هستند و این موضوع ظرفیت جامعه امداد را نشان می‌دهد.