مدیرکل امور بانوان اصفهان اقدامات جامع استان اصفهان برای مقابله با چالش‌های جمعیتی را تشریح کرد.

|

۱۲ تیر ۱۴۰۳

|

۰۷:۰۸

به گزارش زنان جهان، مرضیه استکی دوشنبه شب در آیین تجلیل از برگزیدگان رویداد ملی و استانی «جایزه جوانی جمعیت» اظهار داشت: پس از ابلاغ قانون «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» در دو سال گذشته، تمامی ۲۸ شهرستان استان چالش‌های جمعیتی خود را شناسایی کرده و برنامه‌های عملیاتی برای حل این مشکلات تدوین کرده‌اند. هدف ما از اجرای این برنامه‌ها، پر کردن چاله‌های جمعیتی و جلوگیری از افت شدید جمعیت است.

وی بیان کرد: چالش‌های جمعیتی در شهرستان‌های مختلف استان متفاوت و متنوع است؛ برخی از شهرستان‌ها با نرخ پایین رشد جمعیت روبرو هستند، در حالی که دیگر شهرستان‌ها با مشکلاتی نظیر افزایش طلاق و پیری جمعیت مواجه‌اند.

وی افزود: هیات‌های اندیشه‌ورز و کنشگران در حوزه مسائل جمعیتی استان، مشکلات را شناسایی کرده و چالش‌های مهم‌تر و تاثیرگذارتر بر رشد جمعیت هر شهرستان را اولویت‌بندی کرده‌اند. این هیات‌ها راهکارهایی برای حل این چالش‌ها ارائه داده‌اند تا زمینه عملیاتی کردن قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده فراهم شود.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری اصفهان یادآور شد: در دو سال گذشته، بسیاری از دستگاه‌های اجرایی استان تلاش کرده‌اند تا علاوه بر عملیاتی کردن این قانون، راهکارهایی برای افزایش جمعیت استان ارائه دهند.

استکی با اشاره به حمایت ویژه استانداری اصفهان از اجرای «قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده»، افزود: هدف اصلی از برگزاری رویداد ملی و استانی «جایزه جوانی جمعیت» فرهنگ‌سازی در زمینه مسائل مرتبط با جمعیت و فرزندآوری است. امسال نیز با برگزاری دومین جشنواره جایزه جوانی جمعیت، نفرات برتر در حوزه‌های مرتبط با جمعیت و فرزندآوری توسط تیم‌های داوری شناسایی و معرفی شدند و امشب از آن‌ها تجلیل می‌شود.

وی بیان کرد: استان اصفهان دارای ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوانی است که امیدواریم با توجه به این ظرفیت‌ها، خطر کاهش جمعیت از این استان دور شود. این رویداد و برنامه‌های مشابه آن می‌توانند نقطه شروعی برای ارزیابی و تجلیل از نخبگان، دستگاه‌ها و نهادهای مردمی باشند.