|

۱۳ مرداد ۱۴۰۳

|

۰۷:۳۶

به گزارش زنان جهان، در این روزهای گرم تابستان یک از مطبوع ترین و نوشیدنی ها، فالوده است که انواع مختلف و طرفداران زیادی دارد.

فالوده در شهر های مختلف متفاوت تهیه می شود. یکی از معروف ترین فالوده ها، فالوده شیرازی است که از رشته های برنجی و یخ تهیه می شود. فالوده کرمانی هم از نشاسته تهیه می شود و رشته های آن نسبت به فالوده شیرازی نرم تر است. به آن شهد اضافه می شود و با قاشق صرف می شود.

مواد لازم فالوده کرمانی برای 4 نفر

آب جوش برای رشته فالوده      5 پیمانه

نشاسته گل                        1 پیمانه

آب سرد                             1 پیمانه

یخ                                    به مقدار لازم

شکر                                 1 پیمانه

آب                                   1 پیمانه

عرق نعنا یا عرق بیدمشک یا گلاب  1/2 پیمانه

طرز تهیه فالوده کرمانی

نشاسته گل را با آب سرد حل کنید.

پنج  پیمانه آب را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

نشاسته حل شده را به یکباره داخل آب جوش ریخته و با ملاقه به سرعت هم بزنید.

حدود 30 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع غلیظ شود و ته نگیرد.

داخل کاسه ای بزرگ را از یخ پر کنید و یک آبکش رویش بگذارید. مایه فالوده را داخل آبکش ریخته و با کمک ملاقه از آبکش رد کنید.

اجازه دهید دانه های نشاسته 15 تا 20 دقیقه داخل آب یخ بماند. سپس آبکش و به کاسه ای دیگر منتقل کنید.

برای تهیه شربت فالوده کرمانی شکر را در آب جوش ریخته هم بزنید تا کاملا حل شود.

عرق نعنا یا بیدمشک یا گلاب را به مواد اضافه کنید.

بعد از خنک شدن کامل، شربت و چند تکه یخ را به فالوده اضافه کرده نوش جان کنید.