سرپرست جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرکز ژنتیک و مرکز تشخیص و درمان سرطان سینه زنان برای بهره‌برادری نیازمند اعتبار است.

|

۲۳ مرداد ۱۴۰۳

|

۰۵:۰۱

به گزارش زنان جهان، صاحب سروش در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز فعالیت جهاد دانشگاهی در کهگیلویه و بویراحمد از سال 1380 اظهار کرد: در این مرکز دوره های آموزشی متعددی برگزار و در پایان گواهی پایان دور معتبر ارائه می شود.

وی با اشاره به اینکه در این دوره ها مهارت آموزی، اشتغال، درآمد زایی و تولید محوری مد نظر قرار داده شده است، افزود: دوره‌های آموزشی در بخش‌های مختلف از پزشکی گرفته تا فنی و مهندسی، فرهنگی و اجتماعی بنا بر درخواست متقاضیان به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می شود.

سروش فر تاکید کرد: برگزاری دوره‌ها با صدور مجوز دستگاه‌های مربوطه وزارت خانه‌های متولی برگزار و مدارک معتبر صادر می‌شود.

وی اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون بیش از ۱٠ هزار نفر در دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی شرکت کردند که تقویت مهارت و اشتغال در برگزاری آموزش‌ها دیده شده است.

سروش فر با اشاره به اینکه کارخانه تولید آفت کش های گیاهی و آنتی بیوتیک دامی گیاه پایه جهاد دانشگاهی استان در منطقه سربیشه گچساران در حال ساخت است، گفت: در صورت تامین اعتبار با بهره برداری از این مرکز ۱۰ نوع محصول تولید خواهد شد و برای حدود ۳۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

سرپرست جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: برای بهره‌برادری از مراکز «ژنتیک» و «تشخیص و درمان سرطان سینه زنان» نیازمند اعتبار هستیم.