نشستی با عنوان نظریه دانشگاه تراز با حضور کارشناسان و علاقه‌مندان به این موضوع برگزار شد.

|

۱۱ آذر ۱۴۰۳

|

۰۹:۳۷

نشست نظریه دانشگاه تراز با حضور ارائه دهندگان: محمدرضا حسنی آهنگر، برزنونی، نجاران طوسی، مهدی فاتح راد و ناقدان خانم زهرا ناظم بکائی و آقایان محمد سعید تسلیمی، غلامرضا گودرزی، محمد حسین رجبی دوانی، حسین عیسایی پنجشنبه ۸ آذرماه ۱۴۰۳ در در دانشکده پژوهش و مطالعات دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد.

به گزارش زنان جهان به نقل از خبرگزاری مهر، در این نشست سردار محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تاکید کرد که باید مکاتب و الگوهای اصلی تدوین شوند و دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، دانشگاهی حکمت محور است و پژوهش، همراه با خلاقیت و توجه به سرمایه انسانی، تولید علم اقتدارآفرین همراه با رفع مسائل کشور از مهم‌ترین محورهای نقش راه تحقق دانشگاه تراز انقلاب اسلامی است.

در ادامه استاد دانشگاه تهران، محمد سعید تسلیمی بیان کرد: باید در تدوین سند دانشگاه تراز عناصر محوری مشخص شوند تا سند روشن‌تر بتواند اجرایی و کاربردی شود.

در ادامه‌ی این نشست زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا(س) اظهار کرد: باید ویژگی‌های دانشگاه تراز انقلاب اسلامی مشخص و تفاوت آن با دانشگاه سازمانی تراز انقلاب تبیین شود.‌ در نظریه ارایه شده‌، جایگزینی ریل نظام آموزشی، مطرح شده که در این تعویض، همراهی و توجیه استادان و دانشگاه‌های موجود با این الگو بسیار اثر گذار خواهد بود.

رئیس دانشگاه الزهرا(س)، به اهمیت تعریف ویژگی‌ها و پیش‌فرض‌های دانشگاه تراز اشاره کرد و بر اهمیت تبیین جایگاه بانوان در دانشگاه تراز انقلاب با توجه به اقبال آنان برای ورود به سیستم آموزش عالی کشور تاکید کرد.